Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Співачка продовжує бути учасницею грузинського аналога шоу "Танці зі зірками". Нещодавно вона також була і зірковим тренером під час пісенного проекту "Голос країни". Але цієї неділі відбувся фінал.

Полякова та Єжов, фото з вільних джерел

У ході передостаннього випуску Оля Полякова перетворювалася на Роксолану. А зараз – у Солоху... встигнувши відхопити шквал критики і від самої співачки.

"Запалили вчора на паркеті! Ох, ви б знали мої дорогі, як мені дався цей ефір у грузинських "Танці зі зірками", як я намагалася встигнути дістатися Грузії, і врешті-решт встигла. Але, незважаючи на всі хвилювання та поспіху, ми вийшли з нашим драйвовим номером і запалили весь зал. Далі більше, а поки дивіться моменти з номера, якщо не мали змоги побачити ефір", - пише Оля Полякова.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Вона каже, що їм удалося запалити весь зал під Вєрку Сєрдючку. Проте не суддів. Бо отримали вони знову одні з найнижчих балів (16), залишившись на проекті.

Нагадаємо, Оля Полякова розцілувала героя за щедрий внесок у справу, від якої залежить доля його побратимів: "Неймовірно вдячна"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова розповіла про розлучення зі своїм чоловіком: "Тілки, які бояться залишитися одні"

Знай.ua писав, Маша Полякова опинилася на операційному столі, а мама Оля все скакала на сцені: "Ну, співає матюки"