Талановита співачка та актриса, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила неземною красою в ефектному образі. Нове фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук - ефектна актриса у складі "Жіночого кварталу", а також чудова співачка та просто талановита українка, тож шанувальників у неї хоч відбавляй. Усі вони уважно спостерігають за творчим шляхом та особистим життям зірки, а вона у свою чергу намагається радувати їх новими публікаціями.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так цього разу Марта Адамчук вразила фанатів новим фото. Вона позує в ефектному чорному платті, розвернувшись до об'єктива камери спиною, і демонструючи витончені вигини. Актриса дуже вдало обрала своє вбрання, адже він лише примножив її красу та жіночність.

Чорне вбрання на білому тлі зробило знімок досить атмосферним, що оцінили і шанувальники зірки.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Чорна пантера", "Гарнюня!", "Як чудово", - написали у коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" поскаржилася, що всі пускатимуть слини на її тіло у формі: "Люблю, щоб висіло".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" показала небайдужого їй красеня і благала про допомогу: "Розрив серця".

Крім того, наш портал інформував, дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".