Знаменита українська реперша Alyona Alyona показала, як разом із Jerry Heil та KOLA відкриває нові горизонти. Роликом зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників фото чи відео з особистого життя та виступів. Виконавиця досить відкрита з шанувальниками, не боїться посміятися з себе і часто радує всіх кумедними роликами.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Цього разу Alyona Alyona похвалилася, що в компанії Jerry Heil та KOLA спробувала те, чого раніше у неї ніколи не було – виступів у США. Виконавиця зізналася, що для неї особисто та її зіркових подруг це нові горизонти та подякувала всім, хто відвідує їхні концерти.

alyona alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Американський тур — це щось максимально нове для нас з @thejerryheil та @kola__official і ми дуже вдячні, що ви разом з нами відкриваєте нові горизонти та приходите на наші концерти! Безмежно любимо!", - поділилася з шанувальниками виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona вірить, що Україна переможе пітьму, незважаючи на відсутність світла в кожному будинку: "Потрібно ховати... "

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona помітила, як війна змінила людей і виклала все, що думає: "Без дозволу на душу".