Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram вона часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей. Лебідь довела, що зірки страждають через відключення електроенергії так само сильно, як і прості українці.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

Артистці дуже невчасно вимкнули світло, тому вона не встигла зібратися на роботу, точніше, їй це вдалося лише наполовину.

На опублікованому фото її ніби розполовинили - одна частина готова, друга ще в халаті, домашніх капцях та без макіяжу. Однак, судячи з виразу обличчя, її це не так уже й сильно засмутило.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

"Оскільки "Тітка Свєта💡" - дівчина непередбачувана 🤪, душ я сьогодні встигла прийняти наполовину 🙈 Тому на роботу йду так 🤭😂🤭😂🤭" - заявила ведуча.

Шанувальники відпустили декілька жартів у відповідь, і, звичайно ж, оцінили красу Лебідь.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як наречений Розенко "осоромився" перед її мамою: "З присмаком асфальту"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" показала, хто її вигулює у лютий мороз: "Давай, чого стоїш?"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" показала, чим займається поки що немає світла: "Зайнято"