Популярний гуморист та актор із "Improv Live Show" Роман Міщеряков, який веде разом із Лесею Нікітюк проект "Пара на мільйон", розповів про свої стосунки з дівчиною і як вперше зрозумів, що вона та сама.
Подробицями особистого життя Роман Міщеряков поділився з Новим каналом, на який працює вже деякий час. З дівчиною Юлею вони у стосунках вже понад 4 роки, проте не пов'язали себе узами шлюбу.

Міщеряков з дівчиною, фото з Instagram

Їхня історія почалася з першого побачення, на якому Юля вразила Романа, коли звалила стелаж зі снеками перед сеансом у кінотеатрі.

"Наше перше побачення було дуже знаковим. Я запросив Юлю в кіно. Перед початком купили попкорн та напої. Коли відходили, Юля зачепила стелаж зі снеками, і ті посипалися. Я вирішив допомогти зібрати й зачепив сусідній. Дівчина на касі подивилася на нас і спокійно сказала: "Просто йдіть", - розповів він.

Пара відчувала себе дітьми, які завинили, проте згодом голосно сміялися. Ця ситуація дала зрозуміти Міщерякову, що Юля – це його кохання.

"Секрет міцних стосунків закоханих дуже простий — вони роблять все для того, щоб щодня життя іншого ставало кращим 💚 " - додали в публікації.

Раніше ми писали про те, що друг Кошового з "Ліги сміху" надумав подарувати маленькій дівчинці цілий дитячий майданчик: "Мама підказала"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Роман Міщеряков, Олена-Крістіна Лебідь та Назар Задніпровський об'єдналися заради України: "Вони обожнюють горілку"