Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова наполегливо пробирається до фіналу грузинського шоу "Танці зі зірками" разом зі своїм партнером Максом Єжовим. Українці та зіркові колеги дуже вболівають за неї, зокрема Вєрка Сердючка зі своєю мамою Інною. Парочка записала зворушливий відеоролик для співачки та побажали перемоги.

"І не спіткнися на паркеті. А я, творча людина, вигадала цьому дуету гарну назву - Паляниця", - сказали артисти і закликали голосувати за Олю в шоу.

Варто зазначити, що Полякова та Єжов у четвертому ефірі шоу отримали 16 балів за квікстеп під Вєрку Сердючку. Це один із найнижчих результатів ефіру, але вони залишаються у проекті. Пара перетворилася на Солоху та чорта з мюзиклу "Вечори на хуторі біля Диканьки".

Наприкінці виступу стався казус, і Оля з Максом насилу зробили останню підтримку. Як пояснила артиска, на репетиції був лише один день через зйомки "Голосу" і вона ледве встигла доїхати з Києва до Тбілісі.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Полякова та Єжов, грузинські "Танці зі зірками"

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова поцілувала героя за щедрий внесок у справу, від якої залежить доля його побратимів: "Неймовірно вдячна"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова розповіла про розлучення зі своїм чоловіком: "Тілки, які бояться залишитися одні"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна розповіла, як завдяки Поляковій перестала зриватися на сина та плакатися чоловікові: "Сірена в голові"