Популярна українська акторка Анна Сагайдачна, яку багато глядачів знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", крім зйомок ще танцює на пілоні та виховує сина. У Instagram за нею стежить близько 60 тисяч людей.

Анна Сагайдачна показала зворушливі фотографії з немовлям, зважаючи на все архівні та з власним сином, з нагоди світлого свята - Всесвітнього дня дитини, яке відзначається щорічно 20 листопада.

Скріншот із Instagram, Анна Сагайдачна

Артистка зізналася, що зараз усі її молитви лише про українських дітей, у яких росія нещадно відібрала всі важливі моменти дитинства, а крім них ще й на спокійні ночі.

"Тільки коли вибухи молюсь, щоби дітки всі були в безпеці і щоби не злякались. І щоби всі наші люди були живі. А будівлі - то дрібниці, то ми відбудуємо. Ще трошки починається озноб, але вже зовсім трошки", - написала Анна.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" розповіла про кризу з чоловіком і сумніви з приводу другої дитини: "Був такий заміс"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Сагайдачна з "Кріпосної" показала, як "обманює" чоловіка, йдучи у своїх "справах": "У с*кс-шопі дорого"