Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андре Тан є людиною, максимально наближеною до світу моди, тому він вирішив назвати українцям головні тренди зими 2023 року. Вони стосуються взуття, а саме – чобіт. Дизайнер виділив декілька моделей, які будуть актуальні цього сезону.

Андре Тан. Фото: скрін youtube

Чоботи-труби

Від звичної моделі взуття вони відрізняються тим, що вони не мають блискавки із застібкою і ширина халяви рівномірна по всій довжині. Комбінуйте з класичною вечірньою сукнею і шубою або вузькими брюками з кардиганом.

Чоботи-труби, тренди зими 2023 року від Андре Тана

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Чоботи-панчохи

Це зворотний тренд, що нагадує комбінацію панчох і черевиків, що щільно прилягають до ніг. Така модель підійде тим, кому хочеться наголосити на струнких ногах. Комбінуйте з трикотажними сукнями, міні-спідницями, шортами.

Чоботи-панчохи, тренди зими 2023 року від Андре Тана

Челсі

Черевики челсі не здають позиції ось уже якийсь сезон — раджу носити і зі спідницями, і з сукнями, і з широкими брюками, і зі скінні. Це коротка модель черевиків, як правило, із круглим носом. Абсолютна хітяра – челсі з квадратним мисом, як на показах Tod's, Ferragamo та Jil Sander.

Челсі, тренди зими 2023 року від Андре Тана

Жокейські чоботи

Кінна естетика - хітяра цього сезону. Трендсеттери стилізують аристократичне взуття з повітряними сукнями, стьобаними куртками та легінсами, трикотажними костюмами або офісним дрес-кодом.

Жокейські чоботи, тренди зими 2023 року від Андре Тана

Чоботи на платформі

Після гучних туфель ляльки Bratz від Versace в моду знову повернулася платформа. Дизайнери експериментують не лише з босоніжками, а й із чоботями.

Чоботи на платформі, тренди зими 2023 року від Андре Тана

Раніше ми писали про те, що Андре Тан у свій ювілей знайшов 40 причин, щоб сказати "дякую": "За традицією..."

Як повідомляв Знай.ua, найкращий манікюр для зустрічі Нового 2023 року: що зробити з нігтями, щоб не засмутити Чорного Кота

Також портал Знай.ua писав, три чоловічі знаки зодіаку, яким байдуже, як вони виглядають – мода не для них