Дуже відома в соціальних мережах українська 27-річна блогерка з Івано-Франківська Саша Бо, яка нещодавно показала свій шикарний відпочинок у Буковелі, вирішила похизуватися на камеру підтягнутою фігурою у спокусливій позі.

Так, після відпочинку в Карпатах, Олександра стала набагато активнішою у мережі Instagram, а тут у неї понад 1,8 млн підписників. На цей раз Саша Бо позувала перед дзеркалом і показала, як вона зробила собі укладку.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Саші Бо у мережі Instagram.

Stories Саші Бо, скріншот: Instagram

"Зробила укладку на браш за 7 хвилин", - коротко підписала свіжу історію Саша. Також можна помітити, що з новою зачіскою Олександра позує немов модель, демонструючи всі свої цікаві місця, проте її витончені форми зовсім не оголено, а прикрито джинсами та светром-топіком.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Також можна помітити на сторінці Олександри оновлення, мабуть, прийшло до блогерки натхнення. Дівчина поділилася рецептом "Пирога з броколі та сиром".

Ось і сам рецепт, який Олександра придумала сама: пиріг із броколі та сиром.

Вам знадобиться: листкове тісто, олія для змащування форми, ваші улюблені сири, броколі, томати, спеції та оливкова олія. У духовку на 45 хв. Нічна температура повітря 180°C. На жаль, Сашко не надала дозування, але можна також поекспериментувати, як Олександра.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна обійняла коханого і зізналася, що дуже боїться: "Ми не вдома...".

Раніше повідомлялося, Саша відмовила Топольському в поцілунку, а Марина зіпсувала побачення Аміни: хтось пішов у 3 випуску "Холостяка".

Також, розігріта Саша Бо впала на диван, розтягнувши шикарні ніжки: рятує лише рушник.