Популярна в соціальних мережах українська 27-річна блогерка Саша Бо, яка нещодавно зробила булхорн та продовжує "вдосконалювати" своє обличчя, вирішила трохи розбавити своє життя відпочинком. На цей раз Олександра вирушила зі своїм коханим на курорт Буковель. У мережі вже безліч їхніх спільних кадрів.

Однак Саша Бо не забуває і про своїх відданих шанувальників, вона вирішила опублікувати свої особисті знімки та показати найкращі сторони стрункої фігури.

Про це стало відомо завдяки новим знімкам Саші Бо, які вона опублікувала у своїх Insta-Stories.

Саша Бо, фото: Instagram

У нових історіях Саші Бо немає навіть слівця, проте мова її тіла говорить про те, що фотографії зроблені не просто так, красуні є що показати - наприклад, струнку талію, апетитні стегна і навіть шовковисті ніжки. Тепер шанувальники можуть спокійно насолоджуватися кадрами та захлинатися слинами.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Саша Бо, фото: Instagram

Також видно в історіях, що Саша Бо вміє робити макіяж, і того разу спробувала новий тональний крем, стоячи у ванній кімнаті в одному готельному рушнику. Як же добре, що люди придумали дзеркало, у ньому можна розглянути все, а Сашко є що показати.

Саша Бо, фото: Instagram

Варто також нагадати, що нещодавно Саша зізналася про те, що повністю розчинила верхню губу колагенозою та гіалуронідазою, щоб "більше ніколи не надувати її філером". Тепер Бо наважилася на операцію булхорн. Цю пластичну операцію роблять, щоб виправити форму верхньої губи. Її проводять, коли потрібно скоротити надто велику відстань між носом і верхньою губою, при цьому зробивши її більшою.

Нагадаємо, блогерка Саша Бо змінила зовнішність, як тепер виглядає знаменитість.

Раніше повідомлялося, Олександра Кучеренко закохалася в дідуся зі сходу України, Діма Комаров посунеться: "Всі дізналися".

Також, Яніна з "Моя улюблена Страшка" побила чоловіка, щоб прославитися: Дар'я Баріхашвілі зважилася на правду.