4 листопада українці нарешті ближче познайомляться з учасницями шоу "Холостяк", які Алекс Топольський залишив для боротьби за його серце.

Перша вечірка принесла українцям багато сюрпризів: нові кольори троянд, господиню будинку, колишню Тараса Цимбалюка та розсекречення особистої інформації учасниць, яку деякі з них хотіли б приховати?

А чим здивує другий випуск шоу "Холостяк"?

"Холостяк", фото: Instagram

На глядачів чекають перші побачення сезону! Несподівана поїздка за кордон з однією з учасниць, групова зустріч, яка покаже, чи на одній хвилі з Алексом його супутниці, а також нові правила дому – все це у випуску.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Холостяк Алекс Топольський запросить на побачення одразу п’ять учасниць. Аби пізнати кожну з них краще, чоловік запропонує різні варіанти дозвілля. Вибір, чим саме зайнятися, залишиться за дівчатами. Кожний із запропонованих варіантів пов'язаний із захопленнями Алекса.

"Такі заняття покажуть, чи є у нас схожі інтереси, чи все ж ми не на одній хвилі", – пояснить рішення Холостяк.

"Холостяк-12" с Алексом Топольским, кадр з 2 випуску

Спільне заняття спортом, фотосесія, приготування їжі – що з цього оберуть учасниці?

Дівчатам, які отримали троянди жовтого, рожевого та білого кольорів, випаде можливість проявити себе. Яке бажання загадає Холостяку Настя? Як скористається своєю перевагою в домі Олена? Та чи візьме ініціативу у свої руки Саша, якій дісталася троянда останнього шансу?

Окрім цього, одна з учасниць вирушить на індивідуальне романтичне побачення з Холостяком за кордон вже на першому тижні проєкту! Кому пощастить провести день разом з Алексом? Та чому ця подія викличе сльози у конкуренток?

Нагадаємо, що "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, як розслаблявся у туалеті на першій вечірці.

Раніше ми повідомляли, що Тарас Цимбалюк не стримався через участь колишньої в шоу "Холостяк" з Топольським: "Мавпа ти".