Дмитро Комаров - найвідоміший український журналіст і творець шоу "Світ навиворіт", під час якого він подорожує нашою планетою та показує різні країни під несподіваним кутом.

Нещодавно він опинився у звільненому Херсоні, відзначивши неймовірну атмосферу, щастя в очах у людей та подякувавши ЗСУ, теробороні, поліції, СБУ та іншим службам за те, що вони роблять. Потім навіть спілкувався з президентом і боявся, щоби до центру міста нічого не "прилетіло".

Дмитро Комаров. Фото: скрін youtube

"Єдиноголосна думка - сміливий і ризикований крок, при цьому неймовірно важливий. Це підтримка. Люди більше 8 місяців були в окупації. Без новин, але з упевненістю - їх не кинуть. Херсон звільнили. Так, саме звільнили. "Мені не подобається формулювання "росіяни пішли самі", тому що це не так. Їх змусили, зробили їхнє перебування неможливим", - пише Дмитро Комаров у публікації.

Для Дмитра Комарова поїздка Зеленського до Херсона стала підтвердженням того, що Україна та Росія – різні галактики. Бо ворожий "директор" жодного разу не спілкувався з військовими на передовій, ніяк не показував, що він разом із ними. Вони для нього – гарматне м'ясо, не більше. Засіб для спроби виконання мети.

Популярні новини зараз

Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку

Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Показати ще

Йому навіть вдалося відчути небезпеку, бо після прес-конференції вони з командою потрапили під обстріл.

Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Ось що означає президент з народом, а то мокшанське лайно", "Бере гордість за такого президента, журналістів, народ", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" показав щастя в очах звільнених херсонців: "Кошмар назавжди в минулому"

Як повідомляв "Знай.uа", Дмитро Комаров з "Миру навиворіт" дізнався правду про поїздку Зеленського до Херсона: "Вони близько..."

Знай.uа писав, спокуслива дружина Комарова Саша Кучеренко боїться цих волохатих лапок: "Мені досі мстять"