Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала в серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" показала, що для неї дорожча за славу та гроші. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно показує шанувальникам, що відбувається у її житті. Актриса відкрито спілкується з фанатами, ділиться думками, переживаннями чи емоціями.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Кошмал захопила серією осінніх фото, на яких з'явилася разом зі своїм сином Михайлом. Зірка гуляла з хлопчиком у парку серед опалого та пожовклого листя, а фотограф увічнив усе в атмосферних знімках. Актриса зізналася, що такі моменти з рідними для неї дорожчі за всі гроші чи славу.

"Найдорожчі у світі речі безкоштовні", - лаконічно підписала кадри знаменитість.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Шанувальники не стрималися і засипали зіркову маму та сина компліментами.

"Теплі, ніжні та атмосферні фотографії", "Українки дуже гарні", "На маму так схожий, дуже хороші фото", "Маленька копія", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірці "Сватів" Анні Кошмал запропонували виступити на святі для російських студентів: "Було б славно".

Також наш портал інформував, Христина Соловій стала "другою рукою" Вакарчука на "Голос країни" та нагадала, що прийшла не за перемогою: "Почує весь світ".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров перетворився на Рембо, переписавши 30-річний хіт для орків: "Український відьмак".