Популярна українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка буквально днями похизувалася "шматочком весни" у себе в історіях та показала букет гарних квітів, вирішила продовжити ділитися зі своїми фанатами яскравими кадрами. Цього разу акторка прогулялася українською столицею і знайшла для себе місце, щоб смачно поїсти.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Вирішила порадувати себе місо супом", - коротко підписала відео Анна Саліванчук.

Можна помітити на свіжому відео, що Анна Саліванчук побувала в одному з київських ТРЦ, де й знайшла крапку, щоб смачно поїсти. Є підозри, що незабаром актриса рекомендуватиме своїм шанувальникам це місце. Проте зараз Анна лише розповідає, як там усе смачно.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Також цікавий лук Анни, адже, для того щоб поїсти і погуляти, зірка вибрала яскраво-синє пальто капелюшок у колір із чорною окантовкою та великі красиві сережки. Можна зауважити, що актриса дуже граціозно підносить ложку до рота та поглинає свій довгоочікуваний обід. А ще є шанс, що Анна Саліванчук сама знімала це відео та вийшов селфі-обід.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук подарувала українкам шматочок весни: про це мріє кожна.

Раніше повідомлялося, "Допоможу чим зможу": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук подарувала українкам шанс розпочати все з чистого аркуша.

Також, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук назвала одну з головних помилок Зеленського на посаді президента: "Він любив цих людей".