Відома українська акторка, а також зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка пообіцяла всім українкам, які пережили втрату, необхідну допомогу, порадувала відданих шанувальників свіжими кадрами. Нові кадри Анни Саліванчук можна навіть назвати "весняними", адже на ньому акорка постала із квітами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Анна Саліванчук ніяк не підписала історію, а лише вирішила трохи попозувати, змінюючи становище голови. Також можна помітити той факт, що в акторки трохи змінився колір волосся, можливо, вона навіть вирішила поекспериментувати.

На актрці можна помітити білий светр у чорну смужку, великі круглі сережки, темний макіяж, а також помаду з легким рожевим відтінком. Найбільше впадає у вічі чіткі модельні вії, які підкреслюють великі красиві очі Анни.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що Анна Саліванчук дала велике відверте інтерв'ю, в якому відповіла на найпопулярніші питання, які цікавлять громадськість. Вийшло воно на YouTube-каналі журналістки Аліни Доротюк, яка регулярно спілкується з цікавими медійними особами. У новому інтерв'ю Ганна вирішила висловитися щодо чоловіків, які не повернулися або виїхали з країни після 24 лютого. Як вона ставиться до них?

Нагадаємо, "Допоможу чим зможу": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук подарувала українкам шанс розпочати все з чистого аркуша.

Раніше повідомлялося, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук назвала одну з головних помилок Зеленського на посаді президента: "Він любив цих людей".

Також, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук показала всю красу материнства, коли в тебе два сини: "Де мені взяти сили та нерви".