Багато хто знає Марка Куцевалова як чудового гумориста, який знайшов себе після участі в телепередачі "Ліга сміху", коли Володимир Зеленський ще не був президентом, а провідним та учасником "Кварталу 95".

Спочатку він брав участь у команді "Цукру не треба", а потім почав влаштовувати шоу самостійно під псевдонімом "Прозорий гонщик". Нещодавно, влітку, він зробив неймовірне - хлопець пішки дійшов до Карпат з Одеської області з метою зібрати кілька мільйонів гривень на машини "Швидкої допомоги". А зараз українці спостерігають за його участю у шоу "Пара на мільйон", де він намагається відкрити для себе кохання в парі з Анастасією Талпою.

Марк Куцевалов. Фото: скрін youtube

У новому випуску Марк побував у ролі фотографа. Він повністю керував дівчиною - яку позу їй прийняти, який вираз обличчя зробити і яке вбрання вибрати.

"Я для себе вирішив, що повинен бути чорний колір, тому що вона блондинка. Чорний колір - він впливовий, влада. Насті це властиво", - каже Куцевалов.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Але іноді пози були дуже вдалі. Точніше... на камері цього могло бути й не видно, проте під час зйомки з боку деякі деталі все ж таки були розкриті для публіки. Йдеться про труси Анастасії.

"Пара на мільйон", скріншот: Youtube

"Пара на мільйон", скріншот: Youtube

" Цікаво, учасникам дають можливість потримати фотоапарат до фотозйомки. Налаштування теж грають роль. Не на авто ж фотографувати. Хоча емоції та погляд, це вже 80% успіху кадру. Навіть якщо якість підводить", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, подвиг у стилі Лачена та Притули: зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов допоміг у знищенні путіна

Як повідомляв "Знай.uа", привабливий лікар Андрій Дзюба з "Пара на мільйон" розплющив очі українців на головне: "Перша спроба була..."

Знай.ua писав, пограбував квартиру Зеленського під сміх Потапа і потрапив до лікарні через 5 років: Марка Куцевалова забрала швидка з майданчика