Позитив - український співак та автор музики, який раніше був продюсерським проектом MO3GI та учасником популярного колективу "Время и Стекло".

Нині він поділився новою піснею під назвою "Який ти козак". На своїй сторінці в Instagram Олексій виклав спільні знімки із заміжньою співачкою Анною Трінчер.

Алексей Завгородний, фото: Instagram

"Я підтримую музичні та благодійні ініціативи, які зараз допомагають нашим козакам та козачкам, бо моя зброя як артиста – це пісня! Сингл став музичним супроводом для благодійної акції, мета якої зібрати 3 млн грн на дрони для ЗСУ", - пише Олексій Завгородній.

За його словами, у новій пісні вони використали сучасну електронну музику та народні мотиви, які прописані у крові кожного з нас. Олексій дуже хоче, щоби при прослуховуванні у кожного спалахував бойовий дух. Чоловік на знімках наче й обійняв Ганну Трінчер, але без дотиків, залишивши руку десь позаду.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Показати ще

Алексей Завгородний, фото: Instagram

"А хто це?", "Льоша, а Надя не ревнує вас? Просто Надя дивиться на вас, закоханими очима", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня Позитиву Ганна Андрійчук втратила самоконтроль, і вилила душу українцям: "Паніка опанувала"

Як повідомляв "Знай.uа", Позитив зізнався, за що вдячний колишній дружині Андрійчук і чому плаче: "Як стати справжнім чоловіком"

Знай.uа писав, колишня Позитива Ганна Андрійчук розчарувалася в колишньому житті і почала з чистого аркуша: "Вірила в казку"