Українська акторка, телеведуча та улюблениця мільйонів Ольга Сумська часто радує свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська у подкасті Гончарової розповіла про рідну доньку Антоніну Паперну, яка живе в росії під час війни, і як сильно її за це хейтять українці.

Ольга Сумська, кадр із подкасту Гончарової

Артистку засуджують багато шанувальників лише за те, що вона має родичів у країні-терористці і спілкується з ними. Позначається ще те, що її донька Антоніна мовчить про війну. Їй часто за це "прилітає" у соцмережах, проте вона також чує слова підтримки.

"Тисячі сімей, у яких є родичі в росії, вони десь з розумінням ставляться. Це трагедія двох народів. Звичайно, ми вже не брати і ніколи ними не будемо. Ця прірва між нами на декілька поколінь, десятиліть", - сказала Сумська.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот

Через ситуацію Ольга відчуває неймовірний відчай, тому що вона не може допомогти і підтримати рідних, що залишилися в росії. А ще їй боляче від того, що її "загризають" земляки.

"Найбрутальніші коментарі, прокльони я отримую... Намагаюся абстрагуватися, але не виходить. Це дуже важко. Люди сповнені ненависті", - зізналася зірка.

Більше того, Сумська не впевнена, що її зять не потрапить під хвилю мобілізації та його не відправлять на війну, вбивати українців. Антоніна теж переживає з цього приводу і навіть сильно схудла.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська з чоловіком Борисюком надихнула бійців на нові подвиги: "Тепер вони – воїни світла"

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська довела до сліз, показавши, як живуть дітки та жінки, які постраждали від війни в Україні: "Більше немає вдома"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська показала, на що перетворили окупанти драматичний театр у Миколаєві: "Ненавиджу"