Відомий український телеведучий, продюсер та актор Юрій Горбунов показав зворушливі кадри, як люди зустрічають на звільнених територіях воїнів ЗСУ. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Юрій Горбунов активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новими публікаціями, в яких часом показує моменти з особистого життя, а також роботи.

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

Так, цього разу Юрій Горбунов зворушив роликом із воїнами ЗСУ на звільненій від окупантів території, до яких вийшли вдячні українці. Люди зустріли героїв із квітами, українськими прапорами, сльозами радості та разом із ними заспівали гімн.
"Так наших визволителів зустрічають на звільнених територіях!! Слава вам, Збройні Сили України!!", - підписав телеведучий ролик.
Українці зазначили, що кадри дуже зворушливі та дивитися без сліз просто неможливо.
"Дякую безмежно ЗСУ, бережіть себе і нас", "Не можу дивитися без сліз, дуже радий, що наші люди, незважаючи на все, сьогодні залишаються синами та доньками рідної української землі. Слава Україні!", "Слава Україні. Слава ВСУ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Осадча розповіла, що їх із Горбуновим "гальмує" в усиновленні дитини: "Треба собі зізнатися..."

Також наш портал інформував, що Катя Осадча безупинно шукає зниклих безвісти українців, результати вражають: "Ви можете дізнатися".

Крім того, ми писали, Катя Осадча у Фінляндії розплющила очі всій Європі на те, що відбувається в Україні: "Терор на нашій землі".

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще