Як каже Демі Ловато, не бути гаразд — це нормально, тому співачці потрібен певний час, щоб переконатися, що вона знову почувається краще.

30-річна співачка була змушена натиснути на гальма та відкласти концерт 5 жовтня зі свого туру «Holy Fvck» у Роузмонті, штат Іллінойс.

"Роузмонт, сьогодні я прокинулася і зовсім втратила голос , - йдеться у заяві. - Мені дуже шкода, але моє серце розбивається, коли я кажу вам, що я маю перенести шоу. Квитки будуть прийняті на нову дату, як тільки вона буде оголошена .

Хітмейкер "Cool For The Summer" вибачилася перед своїми відданими шанувальниками за те, що їй довелося взяти перерву.

"Це абсолютно останнє, ніж я хочу займатися , - написала Ловато. - Мені так весело з усіма вами, і я не можу дочекатися, щоб побачити вас знову. Ще раз, мені дуже шкода, і я ціную ваше розуміння. Я люблю всіх вас ."

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Театр Роузмонт, розташований у передмісті неподалік центру Чикаго, запевнив власників квитків, що вони все ще матимуть можливість зловити Ловато на концерті. Квитки будуть дійсні, як тільки буде оголошено перенесену дату.

Планується, що Ловато буде у дорозі до 6 листопада, коли тур завершиться на музичній фабриці Toyota в Ірвінгу, штат Техас.

Минулого місяця співачка оголосила у серії вже віддалених постів у Instagram Story, що тур "Holy Fvck" стане для неї останнім.

Нагадаємо, що три інсульти і серцевий напад: Демі Ловато підсіла на опіати в 13 років після аварії.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських зробила те, на що війна геть-чисто відбила бажання - Потап тут ні до чого.