Українська співачка Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) продовжує їздити світом, даруючи своїм слухачам неземну насолоду від вокалу.

3 жовтня артистка опинилася в Лос-Анджелесі, США, де не змогла стримати гірких сліз. Про це сама Кароль розповідала у своєму ТГ-каналі.

"Я ревла всю нашу зустріч із ними! Нехай здохнуть наші вороженьки, як роса на сонці. Бо колір нації має народжувати новий колір, а не гинути" , - коментує Кароль зустріч з українцями на честь підтримки героїв Азовсталі в українському культурному центрі Лос Анджелеса.

На цій зустрічі були присутні самі захисники України і саме це викликало сльози у співачки Кароль. Артистка не могла не подякувати військовим і, коли піднялася на сцену, то кланялася їм у пояс.

Українці також оцінили поїздку артистки до США та виконання гімну на зустрічі:

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Дуже зворушливо", "Все буде Україна", "Можна голосові, де Тіна обсиратиме "вороженьок"?", "Пишаємось", "Слава героям", "Господи, коли вже все закінчиться, я плачу майже кожен день дуже страшно" , "Така щира"...

Нагадаємо, що Тіна Кароль виконала важливу місію - спочатку зовсім без глядачів: "Ніби й не було лютого".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль нарешті розповіла , які зміни у неї відбулися останнім часом: "Це змінило зовсім".

Також стало відомо, що Тіна Кароль у сукні із прозоро-золотої органзи похвалилася фігурою: "Я думав у неї справжні".