Відома українська балерина та суддя "Танці зі зірками" Катерина Кухар регулярно тішить численних фанатів яскравими та свіжими публікаціями, цього разу Катерина покружляла серед квітів та розповіла про кохання.

На сторінці в Інстаграм Катерина показала кімнату вщент заставлену квітами, та станцювала поміж букетів.

Катерина Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Таким красивим способом хочу нагадати, що зараз українському бізнесу необхідна підтримка. А квіти — це ідеальний привід зробити приємне коханій людині з приводом і без. А ще, як вже багатьом відомо, такого сервісу і підходу до клієнтів немає у світі. Бо ми, українці, робимо все з душею та для людей - написала Катерина.

Катерина Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

"Зайві слова на це відео приємно дивитися, так тримати ,красуня чарівна, слава Україні", "Найкраща квіточка- це ти", "Надзвичайно красива невагомість..зачаровує", "Дякую за красу і витонченість! Це так цінно, особливо зараз", "Ви жінка - ангел. Своєю творчістю ви берете в полон серця мільйонів. Дякую що ви є", "Ти легка як квітка.., сумна як строка.., як дивно що є в тобі та неймовірна краса", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Нагадаємо, ми писали, що Катерина Кухар із "Танці з зірками" поринула у світ спогадів та ностальгії: "Щемливий експіріенс"

Як повідомляв "Знай.ua" Катерина Кухар із "Танці з зірками" навчила українців правильно зав'язувати пуанти

Також "Знай.ua" інформував Катерина Кухар з "Танці зі зірками" після погроз путіна заявила, що зараз саме час любити і не боятися: "Обирати себе"