Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських розповіла про неприємні для себе наслідки війни. Тепер їй силою доводиться робити речі, які раніше здавалися рутинними – підняти себе, подивитися у дзеркало і не побачити тих наповнених щастям очей. Однак із такого стану її витягує усвідомлення, що треба мати сили заради країни, донатів та виступів.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських

"Але я розумію, що маленькі щоденні ритуали додають відчуття "життя" і на 10 хвилин начебто повертають тебе у минуле. Хоча б на 10 хвилин, але іноді мені здається, що ці хвилини — це ціла вічність. І я хочу хоч якось повертати себе у життя "без війни", - написала Каменских.

Їй хочеться, щоб концерти були радісні, а не зі сльозами на очах, і щоб жоден українець не чув більше сирен. Хочеться, щоб на жодній із територій України не було війни.

Популярні новини зараз

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"І я кажу собі щодня: ми обов'язково будемо ще більш сильні, ніж були. І ми обов'язково повернемо собі вміння побороти всі складнощі та жити. І "витягати" себе зі стану емоційного дна. І у мене будуть знову щасливі очі та погляд впевненої в собі жінки. І ми обовязково навчимось знову бути щасливими", - підсумувала артистка.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських продовжила життя маленької Єви, але лише на півроку: "Дуже хочеться"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських не захотіла нікого бачити, окрім Потапа, щоби погуляти: "Бує таке"

Також портал Знай.ua писав, що Настю Каменських жорстко "заклювали" через скаргу на відсутність безпеки та комфорту: "Мовчала б уже"