Популярна українська актриса театру та кіно, зірка телесеріалу "Свати" Анна Кошмал розповіла про внутрішній стан та боротьбу зі своїми демонами. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал завжди дуже відкрила з шанувальниками і частенько радує їх новими фото та відео, як з особистого життя, так і з інших моментів. Нерідко зірка викладає і те, що вона має на душі.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Кошмал розповіла, що кинула виклик власним демонам і багато працювала над собою та "перезавантажувалася". Вона наголосила, що праця дала свої плоди і вже зараз її творча енергія почала відновлюватись.

Анна Кошмал, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Дала собі час перезавантаження... Багато думала, перетравлювала, звільняла, прибирала, усвідомлювала, боролася... А сьогодні нарешті з'явилося бажання готувати щось незвичайне. Це мій особистий дзвіночок, що відновлення творчої енергії почалося. Прикольно, коли розумієш себе. Зовсім моторошно, коли не розумієш, що з тобою відбувається. Робота з власними демонами це завжди найважча праця особистого розвитку. "Хто пізнав себе, той пізнав всесвіт". Здається і життя не вистачить, але подорож цікава", - поділилася Анна Кошмал.

Анна Кошмал про своїх демонів. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" заявила, що війна вже "на порозі" у росіян, путін постарався: "За вами йдуть".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Крім того, ми писали, дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила, як її чоловік ощасливив хлопця у Німеччині: "Цього не може бути".