Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору посміявся з нюансів сімейного життя. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора любить дарувати гарний настрій українцям, тому на його сторінці регулярно з'являються сміливі ролики. Жартує гуморист на дорослі теми, зокрема про сімейне життя. Нерідко він заручається підтримкою дочки чи дружини, від чого ролики стають ще смішнішими.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора вирішив пожартувати про нюанси сімейного життя і показав, які нестандартні натяки іноді отримує від дружини. Коли дружина хоче отримати новенький гаджет, всі методи хороші - це показала сім'я гумориста.

"Трохи позитиву для Вас. Чоловік повинен розуміти жінку з першого натяку… ну, максимум із 10))", - підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Шанувальники посміялися, але наголосили, що такий метод має шанс на успіх і пообіцяли також спробувати зі своїми другими половинками.

"Хороша ідея, піду яблуко примотувати", "Новий лайфхак, як у чоловіка випросити нові подарунки", "Чудова родина, дуже цікаві блоги. Молодчинки", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Дядя Жора заїкнувся про те, що діти на нього не схожі: "Чим менше жінку ми любимо..."

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show забув про хвороби та вагу, віддавшись справі заради допомоги ЗСУ: "Дуже важко".

Крім того, ми писали, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов передав ЗСУ корисний презент для відплати окупантам: "До перемоги".