Відомий український актор Тарас Цимбалюк знайомий публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших картинах. Нещодавно артист пережив розлучення з дружиною, але швидко прийшов до тями і зараз частенько розповідає про насичене життя в Instagram.

Тарас Цимбалюк порадував відданих фанатів новими та дуже вражаючими фото, на яких він постав у картатій сорочці, спокусливо розтібнувши її на широких грудях.

Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк

Також артист повідомив, що був у двох містах із театральними виставами. Він зазначив, що глядачі були чудові, і він ще раз знову до них повернеться. Поїздки, окрім розважальних цілей, мали благодійну місію - зібрати гроші для бійців із ЗСУ.

"Дві ночі у потязі. Насміялись. Втомились. Підняли людям настрій. Частину зароблених коштів віддаємо на ЗСУ.Далі - Львів 15.10", - написав Тарас.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Показати ще

Шанувальники вже за традицією засипали актора комплментами, розхвалили його талант та розкішний вигляд.

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше ми писали про те, що Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" дозволив не поспішати з переходом українською мовою: "Покоління росло в Радянському союзі"

Як повідомляв Знай.ua, Тараса Цимбалюка з "Кріпосної" запідозрили у вживанні чарівних "пігулок" для ідеальної фігури: "Норм так підріс"

Також портал Знай.ua писав, що розведенний Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" засвітив тату на грудях і набагато нижче, розбурхавши фанаток: "Відкрийте таємницю..."