Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Нещодавно Оля Цибульська нарешті показала всім свого чоловіка Сергія, якого приховувала довгі роки. В інтерв'ю шоу "ЖВЛ" вона зізналася, що їй заважало це зробити раніше і відразу спростувати чутки про романи з іншими чоловіками, включаючи кума Дзідзьо.

Оля Цибульська, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

"Він не любить камер, але коли почалася війна, я говорила: "Ми з людьми ховаємося в укриттях, в готелях, тебе всі бачать. Немає сенсу ховатися від камер". Я вдячна і рада, що це сталося, мені стало простіше", - пояснила артистка.

Цибульська зазначила, що вона для свого чоловіка – просто жінка, а не зірка, і це дуже цінно. На червоні доріжки чи світські заходи вона його брати не хотіла.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Коли було дуже багато пліток, люди почали перед екраном вирішувати, на кого схожий мій син Нестор - на Пономарьова чи Дзідзьо, я казала: "Ти спиш, я тебе сфоткаю і викладу в Instagram, і все" , - жартівливо заявила артистка.

Скандалів вдома з цього приводу не було, бо Сергій вірить співачці, проте проблиски ревнощів все ж таки помічалися.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розповіла, як війна перевернула і запакувала в один рюкзак її життя: "Кусочок минулого"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська взяла на себе серйозну відповідальність і вразила українців: "Заради майбутнього"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська згадала, що їй 36 і зробила важливу заяву: "Не тр*хати"