Гумористичне товариство "Дизель шоу" продовжує піднімати настрій українцям під час повномасштабної війни проти рашистів.

Зараз вони записали спільний відеозвернення, щоб нагадати про майбутні концерти в Жовтневому палаці, скучивши за своїми глядачами. Більше того, є одна приємна новина, на яку багато хто чекав.

"Дизель шоу", фото: Instagram

"Тільки уявіть: ми проведемо разом 3 незабутні дні. А головне — допоможемо нашим героям наблизити перемоги! Тому що концерти організуємо на підтримку ЗСУ. Ми сильні, вільні і незламні, бо ми козацького роду! козаки та козачки, пропонуємо вам вибрати найзручніші місця та разом допомогти рідній Україні!", - йдеться у публікації.

А ось у ролику говорять усі окремо, включаючи навіть Яну Глущенко, яка до останнього моменту була поза Україною. Дівчина пообіцяла, що теж буде присутня.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

"Дизель шоу", фото: Instagram

"Сподіваюся побачити ще більше номерів про те, як ми круто мочимо орків, а також ще більше ваших класних каверів про нашу чудову країну", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов передав ЗСУ корисний презент для відплати окупантам: "До перемоги"

Як повідомляв "Знай.uа", чому Писаренко та Нікишин із "Дизель Студіо" поїхали розважати росіян, Танкович все пояснив: "Дуже банально, треба..."

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" поцілувала Бережка, і нагадала, що вже здійснила його бажання: "Настав час"