Відома українська виконавиця Ірина Федишин зачарувала красою, прогулявшись у симпатичній сукні та розповіла про свої успіхи. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин невпинно займається волонтерством, їздить Європою з благодійними концертами, заробляючи гроші для підтримки ЗСУ. Завдяки старанням співачки захисники отримали безліч автомобілів та інших речей, необхідних на передовій.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Федишин поділилася роликом із поїздки до Іспанії. У кадрі зірка йде повз пальми в розкішній сукні кольору морської хвилі, яка майорить на вітрі. Вона розповіла шанувальникам, що останній її виступ був дуже успішним і дозволив закупити для ЗСУ багато всього корисного.

"Щаслива. Для ЗСУ вдалося зібрати кошти на БТР. А ще на генератори та 10 транспортних засобів: серед яких 2 військові вантажівки, швидка, пікапи. Благодійний вечір у Марбельї приголомшив результатом. Незабаром розповім і покажу як все відбувалося", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин підтримала українців в Іспанії, жовто-блакитні щотижня нагадують європейцям про війну: "Про наш біль".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська заговорила про проблеми та захотіла знову повернутися у шкільні роки: "Так штормить".

Крім того, ми писали, Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людяності немає ціни".