Відома українська співачка Наталя Могилевська розмітила фото - кадр зі своєї вистави, та написала про біль, який пронизує її від втрат.

Співачка не змогла не прокоментувати жахливі злочини, які здійснює росія проти українців, вона написала пост присвячений тим, хто загинув, та звернення до всіх живих. Допис артистка розмістила в соцмережі Instagram.

Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нестерпний біль... Наші захисники та захисниці, медики, волонтери, мирне населення, діти… Молимося за живих, та вшановуємо пам'ять всіх, хто загинув... Вічна пам’ять та слава всім полеглим Українцям! - написала співачка.

Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У коментарях підтримали співачку. Після жахливих актів тероризму, українці дедалі більше гуртуються, попри біль і втрати попри сльози й пекучий лютий біль, дають відсіч ворогу. Допис Могилевської прокоментували:

"Тварі російські і завжди були варварською ордою", "Вічна Світла пам'ять всім загиблим", "Тримайтеся рідні!!!! Українці найкращі та найсильніші!!!! Всім здоров'я та добра!!! Вічна пам'ять героям!", "Біль.. Нестерпний пекучий, лютий біль", "Рветься душа", - написали шанувальники свій емоційний стан.

Коментарі. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, ми писали, що Наталя Могилевська отримала унікальний подарунок від воїна ЗСУ: "Після такого треба заміж виходити".

Як повідомляв "Знай.ua" Наталя Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень.

Також "Знай.ua" інформував, що Наталія Могилевська після повернення до Києва дає унікальний шанс українським діткам.