Міла Куніс побоюється, що люди перестають сприймати потік депресивних новин, що здається нескінченним.

"Я думаю, що багато речей нормалізуються" , - сказала акторка українського походження Page Six 29 вересня на прем'єрі "Найудачливішої дівчини" про вторгнення росії до її рідної країни.

"Це гірка правда того часу, в якому ми живемо" , - продовжила випускниця "Шоу 70-х", яка залишила Україну зі своєю сім'єю у 7 років. - Ми нормалізували безліч повідомлень новин і втратили чутливість до багатьох речей, які відбуваються у світі".

Міла Куніс / Associated Press

39-річна номінантка на "Золотий глобус" додала, що вважає, що війна має тривожніші наслідки для земної кулі, ніж інші поточні події.

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Я думаю, що це більшою мірою, ніж, можливо, інші лісові пожежі, що відбуваються у світі прямо зараз, вплине на демократію" , - пояснила зірка "Грифінів".

"Не забирати того, що відбувається в Ірані та інших місцях , - уточнила вона. - Зараз дуже важко".

Міла Куніс і Ештон Катчер

Коментарі Куніс пролунали через шість місяців після того, як вона та її чоловік Ештон Катчер запустили сторінку GoFundMe для жертв російської агресії, пообіцявши пожертвувати до 3 мільйонів доларів.

"Я народилася в Чернівцях, Україна, 1983 року. Я приїхала до Америки в 1991 році і завжди вважала себе американкою. Гордою американкою", - сказала Куніс у своєму березневому відеозверненні.

"Мені подобається все, що ця країна зробила для мене та моєї родини, - продовжила зірка "Чорного лебедя". - Але сьогодні я як ніколи пишаюся тим, що я українка".

44-річний Кутчер додав: "І я ніколи так не пишався тим, що одружився з українкою".

Міла Куніс і Ештон Кутчер, Instgaram

Нагадаємо, що Міла Куніс у обтягуючій сукні засліпила планету на церемонії "Оскар-2022".

Раніше ми повідомляли, Міла Куніс, Джекі Чан, Адель та інші: Юрій Горбунов показав, як світові зірки підтримують Україну.