Відомий український телеведучий Олександр Педан набув своєї популярності завдяки ранковому телешоу "Підйом", яке вів разом з Олею Фреймут та Сергієм Притулою.

Це було тріо, яке могло посоперничати навіть із легендарними Юрою Горбуновим та Машею Єфросініною. Звичайно ж, не обходилося і без цікавих історій, про які тоді ніхто не розповідав. Про одну з них Олександр Педан наважився розповісти саме зараз.

Педан, Фреймут та Притула: фото з вільних джерел

У складний для України час психологи радять компенсувати стрес позитивом та розвагами. Звісно, ​​наскільки це можливо. Хтось урізноманітнює своє дозвілля, хтось жартує, а хтось згадує кумедні історії з власного минулого. Як, наприклад, ведучий проекту Improv Live Show, який зняли до повномасштабної війни, а з 2 жовтня покажуть на Новому каналі Олександр Педан.

"Колись ми поїхали з "Підйомом" у тур містами України. Приїхали до Дніпродзержинська, тоді він ще так називався, наскільки пам'ятаю. Ночували з режисером в одній кімнаті. Готель простенький, у номері два ліжка, і ось щоб ми не замерзли". , нам поставили калорифер, – згадує телеведучий.- На старих калориферах дві кнопки і вони світяться червоним. Зазначу, що у студії зазвичай червоний ліхтарик горить на камері, яка тебе зараз знімає. І ось уявіть, ніч, ми спимо. А вранці режисер, з яким ми спали поряд, розповідає наступне: "Чую, щось шарудить, потім це щось село і почало на калорифер вести прямий ефір. А я лежу і не дихаю, бо розумію, що ти лунатик. Чув, що їх не можна чіпати. До того ж цікаво, чим закінчиться. Ти, Сашко, професіонал! Говорив багато, ніс таку нісенітницю... А потім майстерно вийшов на рекламу і ліг спати".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Олександр Педан, фото із соцмереж

Нагадаємо, що Олександр Педан привіз Сергію Притулі молоду просто з 1 курсу університету.

Раніше ми повідомляли, що зірка шоу "Підйом" Олександр Педан вперше розповів про стосунки з Притулою.