Переможець "Холостячки" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт вигадав альтернативу знаменитій "стіні Яценюка". Ідеєю він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Еллерт, який поїхав до Америки, прогулюючись біля мексиканської стіни, спіймав себе на думці, що незабаром в Україні можуть вирішити побудувати велику стіну навколо росії. Проте не таку, як знаменита "стіна Яценюка", а по-справжньому ефективна. Він вирішив заздалегідь зробити свій внесок у справу та поділився думками, як її можна побудувати.

Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Олександр Еллерт зазначив, що такий проєкт, як мексиканська стіна в Україні буде марним і порекомендував бетонні загородження, рови з крокодилами та лучниками.

"Якщо що, то така як мексиканська точно не підходить. Подивіться самі... дуже слабо... лайт для орків... потрібен бетон і багато... рів з крокодилами... гаряча смола... частокіл... лучники... що там ще можна?!", - подумав Олександр Еллерт.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина замкнулася в кімнаті з симпатичним чоловіком, сподіваючись отримати полегшення: "Зараз буде мене..."

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".