Зірка «Життя інших» та «Орла та решки» Жанна Бадоєва поділилася публікацією у соціальній мережі. Вона звернулася до українців та розповіла, як рятується від стресу.

Цю Публікацію Жанна Бадоєва оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Мої собаки є для мене Антистрес))) і це дуже добре, що в Італії з собакою можна ходити скрізь, навіть хороші готелі є, де можна жити зі своїм вихованцем))) живучи довго з собаками, помічаєш, що вони олюднюються)) ) ... це напевно краще, ніж люди відособлювалися ваші вихованці схожі на вас? Мого старшого ( Стіві) цього року 10 років!!!!», - написала Жанна в соцмережі.

Жанна Бадоєва, фото: Instagram

Окрім цього, стильна телезірка вирішила розповісти про те, як вона забрала свого домашнього улюбленця та як він швидко виріс.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

«Навіть не віриться))) тільки вчора його маленьким цуценям забрала і носила на руках, тому що він не міг спускатися сходами, а сьогодні він злиться, якщо я його бужу, коли він спить і змушую йти на вулицю…. Олюднився і любить валятися вдома розкажіть про своїх улюбленців)»

Численні підписники не пройшли повз публікації мандрівниці і почали писати свої відгуки.

«Чудово! У нашої сім‘ї французький бульдог Пабло. Йому 3 роки. Це наш антистрес був підчас короновірусу, і зараз наш підчас війни. Поділіться,Жанна, готелями догфрендлі в Італії. Буде дуже корисно», «Вот бы людям очеловечиться», «В эти тревожные дни спасаюсь только общением с собаками Чистая любовь», «Может и люди очеловечатся, если уж у собаки это получилось», - пишуть відгуки фолловери відомої телеведучої.

Коментарі на пост Жанни Бадоєвої в Instagram

Коментарі на пост Жанни Бадоєвої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", зірка "Життя інших" Жанна Бадоєва у міні застрягла в цікавому місці.

Нагадаємо, Жанна Бадоєва змусила українців важко зітхнути.