Світлана Лобода в Instagram виставила кілька важливих публікацій, які знову підтверджують, що вона не змінить свою позицію в рамках повномасштабної війни в Україні.

Спершу вона показала, як проходила онлайн-зустріч із командою після відкриття волонтерського центру, який допомагає людям, які постраждали від війни – матеріально та психологічно.

Світлана Лобода, фото: Instagram

Лобода сфокусувалася у публікації саме на тому, що за чотири місяці психологи та волонтери виконали колосальну роботу. Їм за цей час надійшло близько 11 тисяч повідомлень і кожній людині допомогли.

"Я пишаюся допомогою та результатами, які за цей час показав наш центр. Сьогодні я хочу особисто познайомити вас з нашими професійними психологами, та озвучити відповіді на ключові запити, з якими зараз стикаються українці по всьому світу. також звернути вашу увагу на техніку надання першої психологічної допомоги", - пише Лобода.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

А потім вона у досить грубій формі звернулася до російських жінок через оголошену рашистами мобілізацію. Таким чином президент РФ приховав реальний масштаб катастрофи, що стався з їхньою країною... але не тільки на фронті. Світлана Лобода нагадала їм, що в Україні загинуло вже понад 55 тисяч їхніх солдатів, стільки ж поранено... стільки назавжди залишилися інвалідами. Тому російські жінки, на її думку, не повинні відпускати своїх дітей, чоловіків та батьків на вірну смерть.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Світлана Лобода дістала всі свої кістки назовні і "заразила" цим інших: "Начебто не красуня, але"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода зворушливо переспіла Кузьму Скрябіна і шокувала всіх: "Не можу повірити"

Знай.uа писав, Світлана Лобода на всю аудиторію вибачилася, але вина на інших: "Я дуже сильно чекаю"