Нове кохання відомого співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна викликала в українців багато подиву, продемонструвавши несподіваний лук. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Даша Кацуріна - колишня дружина відомого ресторатора Михайла Кацуріна, який закрутив роман із ексдружиною Вови Дантеса. Можна сказати, що пари "махнулися" партнерами. Дантес часто з'являється з новою обраницею на публіці і не приховує своїх теплих почуттів до неї. Сама Даша Кацуріна досить рідко з'являється у мережі та публікує особисті фото, але раптово вона вирішила порадувати шанувальників.

Даша Кацуріна. Фото: instagram.com/dasha_katsurina/

На новому фото Даша Кацуріна позує біля позашляховика, тримаючи в руках на рівні грудей випічку, схожу на булочки. Втім, мало хто звернув увагу на це, найбільше зацікавив несподіваний лук подружки Дантеса. Так, вона позує в трохи приспущених колготах, а з-під них стирчать білі труси.

Деякі українці порадили дівчині співака зняти колготи і прибрати кудись подалі, втім, були й ті, хто образ оцінив.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Щось із цим світом не так - білі труси до вух, рейтузи, як у однорічної дитини, яка ще не вміє їх належним чином підтягнути", "Даша, ви прекрасні навіть у цих колготах", "Дашенька, будь ласочка викинь ці рейтузи вони тебе не прикрашають, а ти дуже мила", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".

Також наш портал інформував, Оля Полякова, яка помолодшала, зі своїм "двійником" вступила в поєдинок з Володимиром Дантесом: "Тільки ласки".

Крім того, ми писали, Даша Кацуріна показала, як допомагає Дантесу зігрітися прохолодними осінніми вечорами: "Завжди радий".