Відомий український музикант, ексведучий Travel-шоу "Орел і решка" Коля Сєрга проїхався звільненою Харківщиною та поділився пережитим на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга робить дуже багато добрих справ для країни від початку війни. Зараз він у складі "Культурного десанту" активно подорожує Україною і бачиться з воїнами ЗСУ. Музикант разом із колегами спілкується із захисниками та піднімає їх дух за допомогою пісень.

Коля Сєрга, фото: Знай.ua

Так, цього разу Коля Сєрга та весь "Культурний десант" об'їздили звільнені населені пункти на Харківщині. Артисти поспілкувалися як з військовими та рятувальниками, так і з цивільними та почули масу історій.

Коля Сєрга зізнався, що поїздка вкотре показала, що українці – незламний народ із небувалою силою духу.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Відпрацювали Культурним Десантом на Харківщині. Їздили до Куп‘янська, Ізюма, Балаклії, Дворічної. Працювали з військовими, у госпіталях, лікарнях, частинах ДСНС, а також з цивільним населенням. Дивилися в сотні різних очей. І бачили в них надію, вдячність і віру в Перемогу. Бачили неймовірну і незламну силу українського духу. Дуже багато обіймалися", - поділився музикант.

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін зустрівся з дорогим чоловіком, через якого не стримати сліз: "Стояли і мовчки дивилися".

Також наш портал інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули: "Воює вся країна".

Крім того, на портал інформував, Тарас Тополя пригрозив окупантам завершити справу Сагайдачного та "стерти" москву з лиця землі: "Ох і розбудили чмоні силу".