Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій акаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер у шоу "Чат дівчат" від Люкс ФМ вперше настільки відверто розповіла про особисте, перший сексуальний досвід, сварки з чоловіком Волошиним та інше.

Анна Трінчер, скріншот з відео

Артистка зізналася, що її обранець розкутіший і робить те, що вважає правильним. Для неї Олександр геній маркетингу, варто згадати тільки про його дикі хайпові історії та постанови. А вот співачка навпаки, дуже принципіальна і не хоче засудження з боку.

"Йому начхати на все і в цьому ми іноді розходимося. Я цьому навчаюсь у Саші - хочу дістатися до такого дзена, коли мені теж буде начхати", - заявила Анна.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео

Співачка також розповіла про стосунки з колишнім хлопцем Богданом Осадчуком, із яким була разом близько 2 років. Хлопець став її першим сексуальним партнером у 16 ​​років і вона рада, що це сталося саме з ним. Більше того, у Богдана зірка також була першою. Обидва були недосвідченими, але кохали одне одного.

"Це були стосунки, в яких я була впевнена, це було через кохання. Мені здавалося, що це на все життя. Важливий у цей момент не процес, а людина, з якою ти це робиш. Це не якийсь бар або туса, де ти п'яна в дошку віддаєшся першому-ліпшому", - пояснила співачка.

Раніше ми писали про те, що неадекват намагався зірвати весілля Трінчер і Волошина: освідчився в коханні та розбив пляшку об голову

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Волошин попався на плагіаті, "позичивши" жарт Рибака з "Холостячки" на весілля з Трінчер: "Спиз**в"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер у день весілля з Волошиним роздяглася до трусів і засвітила попу, гості ридали: "У пам'яті назавжди"