Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, яка виконує поп з елементами електро-фолку та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто тішить свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Українців війна дуже підкосила морально і кожен справляється зі стресом по-своєму. Олександра Заріцька перерахувала ритуали, які особисто їй допомагають "триматися на плаву".

"Особливо, в дні, коли здається, що портал в пекло відкритий десь зовсім недалеко 🤦🏻‍♀️", - зазначила артистка.

Олександра Заріцька, фото з Instagram

Зірка влаштовує собі детокс від соцмереж, щоб зібрати думки до купи. Вона зрозуміла, що тривоги впливають насамперед на працездатність, а їй треба бути сильною. Також її відволікає косметика.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Я фарбуюсь. Ви точно знаєте, як я обожнюю робити мейки. І сьогодні косметика для мене — стимул, аби йти, працювати, створювати. Я планую. Концерти, власні образи, прем‘єри, нові відеокліпи. Це дає мені змогу візуалізувати своє майбутнє та рухатись вперед", - додала Заріцька

Олександрі ще допомагає гра на приставці, хоча вона визнає - це не найкраща розвага. Розмови з рідними, фанатами та командою теж ефективні, щоб відпустити всі страхи та погані думки.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з гурту KAZKA зворушила українців, одягнувши фартух: "Ти красива"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з "KAZKA" потрапила до дитячого табору із зірками під час війни: "Це так важливо сьогодні"

Також портал Знай.ua писав, що Монатік забув про дружину і зі співачкою "KAZKA" Олександрою Заріцькою "злився" у дуеті: "Пульсує у мені"