Колишня зірка групи "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос виставила лише одну Stories в Instagram, щоб довести всю неповноцінність і боягузливість росіян - і не тільки жінок... а й чоловіків.

Більшість із них 24 лютого 2022 року нічого не зробили для того, щоб зупинити війну. Митинги, що пройшли, показали їх небажання що-небудь робити... їм подобається жити під керівництвом шаленого вождя, якому начхати на житті свого ж народу. І зараз, після оголошення мобілізації, вони різко почали тікати за кордон, особливо чоловіки... але є невелика "заковика", про яку Санта Дімопулос і розповіла.

Санта Дімопулос, фото: Instagram

"Тепер "біженці війни" - це натовпи людей з країни, де війни немає, з країни, яка війну і почала. І серед цих біженців найменше жінок і дітей. Сюр. А найцікавіше, що тікають вони в країни НАТО, які на них нібито і "напали". Казкові довбо**би, - йдеться в публікації.

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

До цього Санта згадувала, як у 2020 році виграла "Танці зі зірками", показуючи фотографії та відео зі знімального майданчика. І показувала скріншоти листування з Direct із росіянами, які ще кілька місяців тому писали їй марення, а потім почали вибачатися.

Нагадаємо, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос показала, як до неї "ходять" російські вибачатися: "Було зручно думати"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос згадала, як 4 роки тому благала про мир в Україні: "Дякую і вам"

Знай.ua писав, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос проявила близькість до тих, хто зараз страждає: "Боля..."