Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в рф відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських родом із міста Херсона, яке дуже сильно постраждало через окупацію. У пам'яті він зберіг лише найкращі спогади про своє дитинство, проведене там, проте сьогодні діти звідти запам'ятають зовсім інше.

Скріншот з Instagram, Макс Барських

Багато хто бачив жахливі речі, евакуювався під обстрілами, залишав рідні будинки, школу та друзів. Деякі досі залишаються у небезпеці.

"Ми - дорослі - сьогодні повинні зробити все, щоб повернути українським дітям їхнє дитинство", - зазначив Макс Барських.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Показати ще

Щоб підтримати своїх маленьких земляків, артист долучився до благодійного телемарафону "Для дітей заради майбутнього". Він закликав інших українців підтримати проект, скинути донат і залишив ревізити.

У публікації він також поділився зворушливими фотографіями із сімейного архіву.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських згадав своє коріння і поділився кадрами із сімейного фотоальбому: "Дитинство минуло"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських не став мовчати про новий конфлікт Азербайджану та Вірменії, і вибрав винуватця: "Не місце для моїх концертів"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських запевнив, що не покине українців, "віддавшись" Америці та Європі: "Нікуди не дівається"