Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

У Анни Трінчер відбулася одна з найважливіших подій у житті - вона стала дружиною свого обранця Олександра Волошина. Пара скромно відсвяткувала розпис, не так, як планувала спочатку. Покликали найближчих і зробили розкішну фотосесію з такої нагоди.

Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео

Більше того, Трінчер та Волошин зняли велике весільне відео, якраз до своєї пісні "Лише ти і я", щоб переглядати крізь роки та згадувати, як створилася їхня родина.

"Хочу залишити цей день в пам‘яті назавжди❤️ в колі найрідніших для нас людей! З днем народження ще одної української сім‘ї", - написала співачка.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Без відвертих кадрів не обійшлося. Трінчер показала свій ранок нареченої, де її готують до розпису. Вона постала в корсеті та трусах, оголивши п'яту точку, а Волошин у свою чергу засвітив торс.

Анна Трінчер, кадри з весільного відео

Волошин, кадр з весільного відео

Відео вийшло дуже зворушливим, там були момент зі зборів до РАГСу, сам розпис, щирі емоції пари та рідних, які не стримали сліз.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер із серіалу "Школа" заробляла гроші миттям підлог: "Мені довелося"

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Волошин дав клятву все життя спонсорувати Анну Трінчер і став членом сім'ї: "Прийшов просити руки"

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Волошин подивився на Анну Трінчер ще дитиною та заговорив про весілля: "Дуже хочу"