Кажуть, одного разу Меган Маркл «зателефонувала і образила» співробітника, а словесна атака з її боку та принца Гаррі тривала «протягом кількох днів». Так твердить анонімний співробітник.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Анонімний співробітник заявив, що Меган і принц Гаррі дзвонили їй «протягом кількох днів» після вечора п'ятниці, коли її не було на вечері.

Численні дзвінки стривожили невідомого співробітника, який сказав, що їм «не вдалося втекти» від герцога та герцогині Сассекських.

Звинувачення було викладено у новій книзі «Придворні: прихована сила за короною» Валентина Лоу, в якій докладно розповідається про жахливі випробування, які, як кажуть, пережив співробітник.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

У книзі Лоу згадував досвід анонімного співробітника, написавши: «Іншого разу, коли Меган відчула, що її підвели через проблему, яка її турбувала, вона кілька разів дзвонила, коли співробітника не було на вечері в п'ятницю ввечері. «Кожні десять хвилин мені доводилося виходити надвір, щоб вона і Гаррі кричали на мене. Це було так: «Не можу повірити, що це ти зробив. Ти мене підвів. Про що ти думав?" Це тривало кілька годин».

Співробітник також додав, що дзвінки відновилися «наступного ранку» і тривали «протягом кількох днів» після першого дзвінка.

Непрості стосунки між Сассексами та їх персоналом, мабуть, показали, що для пари немає кордонів.

Гаррі та Меган instagram.com/sussexroyal

Співробітник додав: «Ми не могли їх уникнути. Не було жодних ліній чи кордонів — це було останньою справою ввечері та насамперед вранці».

Кажуть, що між парою та членами їхнього керівного складу все стало так погано, що Мігелю Хеду, давньому особистому секретареві принца Вільяма, довелося втрутитися.

Як раніше повідомляв портал "Знай", люди спантеличені загадковим "зникненням" труни Єлизавети II.

Нагадаємо, екстрасенс передрік несподіване майбутнє для принца Гаррі, Вільям явно буде незадоволений.