Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова розповіла про своє заповітне бажання закритися від злих та негативних людей, які на її думку нічого корисного для інших та країни не роблять, і багато говорять. Їй хочеться жити серед добрих та душевних людей, а не агресивних брехунів.

Скріншот із Instagram, Олена Філонова

"Ніх*ена корисного і доброго для інших не зробили, а лише пи*дять. Якщо комусь, щось не подобається, дорогу і напрямок без пробок Ви знаєте самі! Я хочу бачити і оточувати себе добрими і світлими людьми, а не вислуховувати від чужих мені людей якесь 💩! Сріть собі в душу, якщо Вам так подобається", - написала блогерка.

Дівчина не дотримала гнівних висловлювань і навіть матюків, що на неї не схоже, але ситуація дуже критична, зважаючи на все.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Філонова заявила, що проти неї пішли земляки, проте вона запропонувала спочатку їм поглянути на своє життя, а потім робити висновки про інших.

"Світ не буде колишнім це зрозуміло, але важливо те, що ми створюємо навколо себе для початку майбутнього, які перші кроки Ви робите для цього. Спочатку подивіться на себе і чого Ви досягли в житті і зробили, а потім уже дивіться на інших. А найкраще покажіть власний приклад, на кого рівнятися?!" - підсумувала Олена.

Раніше ми писали про те, що "Ревізор" Олена Філонова заговорила про справжню красу, а потім "попалася" на дикій суперечності: "Ніяка косметика не допоможе"

Як повідомляв Знай.ua, "Ревізор" Олена Філонова заявила, що була жертвою насильства і дивом зберегла свою психіку: "Зламали і потім ще..."

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова защебетала українською мовою закордоном і стала "козлом відпущення": "Свої ж гноблять"