Оля Полякова та Маша Єфросиніна від війни втекли до Європи, де провели якийсь час і навіть знімали випуски програми "Дорослі дівчатка".

У крайньому випуску шоу знаменитості поговорили "про своє, жіноче", а Оля Полякова розповіла дещо про її життя у Франції. Можливо, ця інформація трохи напружить деяких українців.

Оля Полякова, фото: Знай.ua

"Королева ночі" зізналася, що після туру Америкою була дуже втомленою. Тому після повернення до рідної України зіркова блондинка відразу побігла поповне бюджет країни за рахунок капітальних вкладень у б'юті-індустрію.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Полякова не лише вколола ботокс, а й зробила апаратну процедуру одразу перед зйомками. Співачка зазначає, що в Європі нікчемні майстри. І хоча вона вдячна, що вони приймають наших жінок, але за їхню роботу у сфері краса вона повідривала би їм руки.

А далі Полякова видала те, що претендує на причину зборів нового Майдану.

"Навіть платять нам деякі соціальні виплати. Я, до речі, взяла соціальні виплати. Ботокс на них підколоти неможливо. Там таку хитру карту дають, що ти на них можеш купити дешевий одяг, аптеку чи продукти", - поділилася Оля.

На запитання Єфросініної про те, на що "Королева ночі" витратила соцдопомогу, вона зазначила, що на медпрепарати, їжу та шопінг.

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася у страшній хворобі, на обличчі поки не видно: "Я п'ю щодня, я бухаю".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова розкрила секрет дочки Маші – нерівно дихає до Вова Дантеса.