Головним героєм 12-го сезону шоу "Холостяк" став Олександр Топольський. І вже 30 вересня українці нарешті дочекаються його дебюту як головний герой найромантичнішого проекту.

Зараз і сам Топольський знову повернувся у межі інтересів цікавих громадян нашої країни, які на повну силу шерстять його соцмережі. Втім, і сам Алекс не проти такої уваги. Адже почав розміщувати на своїй сторінці в Instagram у рази більше фотографій, ніж раніше. Звичайно, все для того, щоб якнайбільше розкрутити шоу і зробити йому рекламу. Але чи це допоможе Алексу знайти кохання - покаже час.

Алекс Топольський, фото: Instagram

А поки що він змушує українок захлинатися слинами, викладаючи відверто спекотні кадри. Так сталося й у листопаді 2021 року. Фанатська база передплатників у Холостяка налічує 27 тисяч людей зараз і всі вони бачили розкішний торс українця.

Алекс постав перед українцями у шортах з написом "Man" (чоловік) і без майки. На задньому фоні видно, що він знаходиться в спортзалі.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Вирішив заощадити на пральній дошці, правда доводиться попітніти натомість. Ось, взагалі не хотілося вставати сьогодні о 5:30 ранку і йти в зал, але сила волі і правильно обрана мотивація взяли своє. І вже через годину я літав у хмарі дофаміну, насолоджуючись ще однією галочкою в журналі перемог за день) А ти ведеш "журнал перемог", де кожен день відзначаєш свої успіхи ?

Скріншот публікації Алекса Топольського

У коментарях помчала феєрія з цього приводу:

"Красавчик", "Краш", "Як часто ви встаєте в такий час?" , А також купа думок, де дівчата не змогли підібрати слів і просто висловили думку закоханими смайликами.

Нагадаємо, що "Холостяк" Алекс Топольський побачив перших дівчат, але вони розпаковувалися.

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк-12" Алекс Топольський познайомиться з матусею та подарує нову троянду.