Українська телеведуча та режисер, найбільш відома як ведуча програм про подорожі «Орел і решка» та «Життя інших» Жанна Бадоєва оприлюднила відеострічку у своєму акаунті в соціальній мережі. Вона відкрито розповіла про свою проблему.

Цю публікацію Жанна Бадоєва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Коротко про те, чому я не вожу машину не знаю, не моє це… хоча розумом розумію, що це пряма необхідність…. І чому у мене цей бар'єр – не знаю) а ви як долали його? Чи не було, сіли та поїхали?», - підписала відеоролик відома телеведуча.

Численні фанати мандрівниці миттєво відреагували на публікацію зірки. Вони почали писати коментарі під відео, щоби підтримати свою улюбленицю.

Жанна Бадоєва, фото з соцмереж

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

«.. я думаю, що у вас просто немає такої гострої необхідності .... Я сіла за кермо 8 місяців тому, в 63 роки, коли в сім'ї трапилася біда, чоловіка не стало. італійські 9 років. Але досвіду -0. Не було раніше необхідності. І на своєму прикладі бачу, що ніколи не пізно і немає критерію віку! Важлива тільки мотивація», «Відео кому дано відразу, а комусь трохи важче. Але думаю якщо є бажання, то ти Жанночка впораєшся. Не моє і точка. Навіть намагалася. Навіть виходило. Але психологічно ніяк) художник, мабуть, я хороший, раз аналітика і водіння навіть - не моє », - пишуть відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Жанни Бадоєвої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Жанна Бадоєва змусила українців важко зітхнути.

Нагадаємо, Жанна Бадоєва з "Орел і Решка" розлютила росіян любов'ю до ненависної Литви.