Відомий співак Народний артист України Павло Зібров викликав непідробне захоплення у шанувальників, виконавши свій знаменитий хіт. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Пісні Павла Зіброва - це українська класика, що не старіє, тому концертний графік в артиста досить напружений. Цікаво, що серед шанувальників творчості співака не лише дорослі люди, а й представники молодого покоління.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так, відгримів черговий концерт Павла Зіброва, на якому виконав багато хітів, зокрема знаменитий "Хрещатик". Шанувальники не могли встояти на місці - підтанцьовували і дорослі, і діти.

"Приємні спогади нашого благодійного концерту у Києві! Дякую моїм слухачам та глядачам за цей день!", - підписав кадри Павло Зібров.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Артист викликав справжню бурю емоцій в українців, навіть тих, хто не був присутнім на виступі.

"Дякую Вам за чудовий день, концерт був просто прекрасний. Я отримала масу позитивних емоцій, обожнюю вашу творчість", "Клас! Така класна атмосфера! Дякую за концерт! Відмінне вийшло відео! Яка гарна у вас", "Запальничка київська", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія, Зібров та Джеджула допомогли продати на аукціоні цінну річ, щоб забезпечити потреби ЗСУ: "Унікальний лот".

Також наш портал інформував, Павло Зібров подбав про друзів із ЗСУ, заробивши їм на обладнання для боротьби з ворогом: "Вніс великий внесок".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська поділилася першими кадрами повернення сотень українських полонених: "Герої вдома!"