Відома українська артистка, а також солістка колективу Go_A Катерина Павленко дала відверте інтерв'ю, де розповіла про своє життя у нових реаліях.

Показали сюжет на одному з телеканалів у програмі " Життя відомих людей ". Там регулярно українцям розповідають про життя знаменитостей.

Колектив набув широкої популярності після своєї участі на пісенному конкурсі Євробачення 2021, що пройшов у нідерландському Роттердамі. При цьому дізналася про них не лише вся Україна, а й Європа. Їхня пісня заполонила всі чарти, і не втрачає позицій навіть зараз. Їхній концертний графік розписаний зовсім до лютого 2023 року.

Катя Павленко, фото: скріншот з відео

На концерти ходять переважно іноземці в Європі, і приїжджають навіть із США. Саме тому Катя Павленко використовує майданчик як можливість розповісти людям з усього світу про злочини Росії.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Війна позбавила її всього, як здавалося на той момент. Не хотілося ні займатися музикою, ні будувати плани на майбутнє, нічого. Навіть довелося відмовитися від суддівства у Національному відборі на Євробачення Ісландії, адже залишитись у країні на той момент було принциповою позицією.

Навіть зараз вона має можливість жити в Мілані, але вона цим не користуватиметься, і після будь-яких гастролей завжди їде додому.

Скрін, Instagram Катя Павленко

"У мене є можливість зараз жити в Мілані, мені виділили квартиру. Але, я не знаю що я там робитиму. Мені здається, що я маю бути тут. Я просто зайшла в квартиру свою, села, і зрозуміла що нікуди не хочу йти. "У мене був якийсь внутрішній спокій. Нам потрібно буде багато працювати, щоб не просто людям було де жити, а щоб повернути їм почуття вдома", - каже артистка.

Кінець війни вона собі уявляла вже неодноразово, і вважає, що всі ці сльози перетворяться на сльози щастя. Їх буде стільки, що Дніпро навіть вийде зі своїх берегів.

Нагадаємо, що Катерина Павленко з Go_A до невпізнанності змінилася

Раніше повідомлялося, що Катя Павленко з Go_A знову буде на Євробаченні від України, Kalush Orchestra не нудьгують

Також, Катя Павленко з Go_A запалила з Тіною Кароль, "згадавши" хіт заспіваний Хливнюком