Відома українська телеведуча Катя Осадча тривалий час була відсутня в Україні через війну. Зараз вона повернулася, і все заради нового-старого проекту "Голос", який знову виходитиме в ефір. Жінка обґрунтувала необхідність такого рішення у воєнний час.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є.

Новий сезон проекту "Голос" стартував ще у січні цього року, і глядачам вдалося побачити лише кілька епізодів. Тим не менш, команда зняла практично всі випуски до прямих ефірів, і потрібно було дочекатися, коли він вийде в прямий ефір.

"Голос країни @goloskrainy_official - більша частина мого телевізійного життя, здавалося, що нічого не може перешкодити великим талантам учасників... нічого, крім повномасштабної війни..." - сказано у повідомленні під постом.

Потім почалася війна. На опублікованих кадрах можна побачити нещодавнє фото, а також піврічну давність. Змінилося все: думки, погляди, плани, а найголовніше – погляд. Всі ми стали мудрішими і дорослішими за такий короткий проміжок часу.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Екатерина Осадча, фото: Instagram

Наразі проект повертається, і вже з новою метою. Перший випуск буде показано на одному з українських телеканалів 2 жовтня.

"Я за людей, за кожного, за те, щоб кожен мав шанс на здійснення мрії, а українці зараз побачили те, що надихне нас на боротьбу й надалі. Окрім усього, Голос має благодійну мету, протягом проекту ми збираємо донести коштом аеророзвідки - йдеться у повідомленні під постом.

Нагадаємо, що Катерина Осадча пояснила, чому її повнолітній син не воює з окупантами на фронті.

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча показала, хто такі справжні визволителі

Також, Катерина Осадча показала свого малюка у садочку, якого більше немає